Tweedehands winkelen

Duurzaam consumeren, het kan! Hergebruik spullen en werk mee aan een oplossing voor de toekomst. Het is economisch, duurzaam en goed voor de planeet. Steun de Belgische sociale economie én Oxfam-projecten wereldwijd: doneer spullen, word vrijwilliger of winkel tweedehands bij Oxfam.

Vind een tweedehandswinkel  Word vrijwilliger

Oxfam 2eme main

tweede leven voor je spullen

In de tweedehandswinkels van Oxfam vind je meer dan alleen kwalitatieve kleding. Je kan er ook schoenen, accessoires, interieurspullen, speelgoed, boeken en computers kopen. Heb je zelf te veel? Doneer je spullen! Ze krijgen een tweede leven en je steunt een goed doel.

doneer spullen

tweedehands voor bedrijven

Spullen schenken als bedrijf, school of organisatie? Werk eenmalig of op structurele basis samen met Oxfam. Verklein de afvalberg en steun zo onze strijd tegen ongelijkheid. Wil je tweedehands bureaumeubels kopen als bedrijf? Dankzij Oxfams IMPACT Furniture ga je voor een duurzaam én retro-chique interieur.

werk samen met oxfam koop of schenk bureaumeubels

Sociale samenleving

Oxfam tweedehands zet in op circulaire economie en op sociale economie. Onze winkels en pop-ups geven mensen die het minder breed hebben de kans om kwalitatieve spullen te kopen aan een betaalbare prijs. Naast de vele vrijwilligers die de winkels doen draaien, stellen we ook mensen tewerk die moeilijk een job vinden.

over sociale economie

Group 1088 Path 581 Path 582 Path 583 Path 584

Waar kan je onze winkels vinden?

Vind één van onze winkels in jouw buurt. Vul jouw postcode of gemeente in en we brengen je naar de dichtsbijzijnde winkel.

Tweedehands winkelen

Activiteiten van onze winkels

Zowel live als virtueel proberen wij mensen samen te brengen om hen te stimuleren of te inspireren om samen een betere wereld te maken.

Alle activiteiten
24/02
2023

QUIZ wereldwinkel Merksplas

Spel
Merksplas
Welkom in GC De MARc/kT vanaf 19u (eerste vraag om 20u).
Ploegen van max. 6 personen (inschrijving 24€/ploeg)
05/03
2023

Ontbijt met LEF

Culinair
Tielt
Oxfam-Wereldwinkel Tielt nodigt iedereen uit voor een overheerlijk ontbijtbuffet. Lokaal, ecologisch en fairtrade.
11/03
2023

Koffiestop

Degustatie
ZWIJNDRECHT
Kom en drink een kop Oxfam Fairtradekoffie en steun Broederlijk Delen
12/03
2023

Filmontbijt

Film
Mechelen
Op zondag 12 maart kun je om 10u genieten van een (h)eerlijk en gezellig ontbijt van Wereldwinkel Mechelen. Aansluitend volgt de film Ernest en Célestine in Brabbelland. In samen werking met Filmhuis Mechelen.
12/03
2023

Lunch

Culinair
's-Gravenwezel
Kom mee proeven van onze heerlijke fair trade gerechten!
19/03
2023

Eerlijk ontbijt

Culinair
Kapellen
Welkom op ons eerlijk ontbijt in Cafe De Lux in Kapellen. Keuze tussen 9u en 11u. 18 euro/volw en 8 euro voor kinderen 3-12j. Organisatie: Oxfam-wereldwinkel Kapellen en Stabroek.

Rechts