People power

Maak deel uit van de Oxfam-beweging

Zet je in voor een rechtvaardige wereld. Word vrijwilliger, doe een gift, voer actie, volg workshops of neem deel aan één van onze talrijke activiteiten. Elke inspanning telt!

 

Word vrijwilliger

Speel een rol in een van onze winkels, zet je in als vertaler of computertechnicus of leid Oxfam-Trailwalker mee in goede banen.

Doe een gift

Kies voor een eenmalige gift, organiseer een actie om geld in te zamelen of neem Oxfam op in je testament.

Laat je sponsoren

Zin om deel te nemen aan een sportieve en solidaire uitdaging? Je grenzen te verleggen ten voordele van Oxfam? 20 km, 42 km of 100 km, zet je beste beentje voor!

Schenk je spullen

Geef de boeken, kleren, schoenen en andere spullen die je niet meer nodig hebt aan Oxfam.

Word Oxfam-medewerker

Solliciteer voor een job bij Oxfam of kom bij ons stage lopen en word deel van de internationale beweging die het verschil maakt voor duizenden mensen.

Laat je stem horen

Laat je stem horen en teken onze petities, voer mee campagne op de zomerfestivals of het hele jaar door met Oxfam-in-Actie.

Koop bewust

Vul je boodschappenmandje met fairtradeproducten, tweedehandsartikelen of solidariteitsproducten in een van onze Oxfam-winkels.

Doe mee als school

Kom in actie met Oxfam op jouw school.

Doe mee als bedrijf

Steun Oxfam als bedrijf door een gift te schenken, faire producten op het werk aan te bieden, spullen te doneren of een samenwerking op poten te zetten.

Rechts