Steun met je bedrijf Oxfam als goed doel

Bij Oxfam België vechten we elke dag voor meer gelijkheid in de wereld. Wens je een positieve impact te hebben op het leven van duizenden mensen over de hele wereld? Wil je een goed doel steunen met je onderneming? Dan zijn wij de ideale partner.

Visie Oxfam

Als partneronderneming van Oxfam steun je onze missies: de strijd tegen honger en ongelijkheid, voor economische rechtvaardigheid, gelijke kansen, gendergelijkheid, duurzame ontwikkeling, toegang tot water en humanitaire hulp. Tegelijk hechten we veel aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

oxfam als goed doel steunen: makkelijk als bedrijf

Je kan Oxfam België op verschillende manieren steunen:

  • Een eenmalige gift
  • Een maandelijkse gift
  • Deelnemen aan Oxfam Trailwalker
  • Steun aan een specifiek project (vul onderstaand formulier in voor meer informatie)

Wij staan open voor elk idee of voorstel tot samenwerking. We maken graag tijd vrij om er met jou over na te denken en om je alle nodige hulp te bieden om je visie te realiseren.

Zet je in voor een duurzame en rechtvaardige wereld

Vind je ook dat elk gebaar telt om onze wereld beter te maken? Naast een gift, kan je ook mee wandelen tijdens de Oxfam Trailwalker, je kan personeel of zakenrelaties verrassen met wenskaarten van Oxfam Pakt Uit of een atelier over het klimaat of de mondialisering organiseren (bij jou op kantoor of bij ons).

Hoe kan je samenwerken met Oxfam?

Structurele samenwerking

Wil je graag op een structurele basis samenwerken met Oxfam tweedehands? Dat kan! Zo werken we bijvoorbeeld al meer dan 20 jaar samen met e5. Halfjaarlijks organiseert e5 een grootschalige inzamelactie waarbij klanten hun oude kledij kunnen inruilen voor een kortingsbon. Alle gedoneerde spullen komen terecht bij Oxfam.
noun_basket_4408072 Layer 4 Group 777 Path 801 Path 802 Path 803 Path 804

Faire producten op het werk

Je hecht belang aan duurzaamheid én lekkere producten? Je kan bij Oxfam Fair Trade terecht voor koffie op het werk, relatiegeschenken of om je keuken en je automaten aan te vullen.
noun_Tshirt_3598010 Path 800

Inzamelactie of overtollige stock

Bedrijven kunnen textiel, brocante, speelgoed, boeken, meubilair en informatica doneren. We doen een strenge kwaliteitsselectie op al onze giften. Zo’n 20% van wat we binnenkrijgen wordt verkocht via onze winkels, voor de rest werken we samen met partners die dit recycleren. Zet een (eenmalige) inzamelactie op poten of schenk jouw onverkoopbare stock.

Teambuilding met impact

Zoek je een leuke teambuilding die ook nog eens een positieve maatschappelijke impact heeft? Kom een dag helpen in ons sorteercentrum in Brussel. Je ziet er met je eigen ogen wat er met je gedoneerde spullen gebeurt en kan meehelpen om de spullen te sorteren.

Wil je graag je sociaal engagement invullen door een partnerschap met Oxfam? Vul dan het antwoordformulier in of neem rechtstreeks contact op met Saidat Nuru op het nummer +32/ 492 48 87 59 of via saidat.nuru@oxfam.org.

*Verplicht in te vullen. Wij gebruiken jouw gegevens enkel om je te contacteren. Ze worden met niemand gedeeld en dienen nergens anders voor. 

Rechts