Oxfam Pakt Uit: cadeautjes die levens veranderen!

Wil je iemand verrassen met een origineel pakje of heb je zelf iets te vieren? Wil je iemand inpakken met een solidair cadeau of zelf leuke geschenkjes uitpakken? Kies dan voor de geschenkjes van Oxfam Pakt Uit.

Oxfam Pakt uit is een collectie symbolische cadeautjes, en jij kan er het werk van Oxfam en gemeenschappen wereldwijd mee ondersteunen. Elk geschenkje (een geitje, een babypakket, een groentetuin, een kip, een opleiding voor boeren,...) is geïnspireerd door een Oxfam-project. Voor jou komt het in de vorm van een leuke wenskaart.

Kies hier je cadeaus

Met de cadeautjes geef je twee keer: je verrast iemand met een origineel cadeautje, terwijl je centen naar families en gemeenschappen gaan die je steun goed kunnen gebruiken.

Wil je met je school, vereniging, met een groep vrienden of met familie een leuke actie opzetten en geld inzamelen voor een goed doel?

Dan is Oxfam Pakt Uit een uitstekende keuze!

  • de geschenkjes geven heel concreet weer wat Oxfam met een bepaald bedrag kan doen
  • er is veel visueel materiaal om de actie in te kleden
  • elk geschenkje is ingebed in een ruimer verhaal over het werk van Oxfam, zodat elk cadeau de start kan zijn voor een gesprek over ontwikkelingswerk

Meer info:
Stuur en e-mail naar OBE.ProjectUnwrapped@oxfam.org, of bel ons op 02 501 67 33

De cadeaus van Oxfam Pakt Uit zijn een vorm van een gift. Daardoor zijn ze fiscaal aftrekbaar. Als je in totaal meer dan 40 euro per jaar aan Oxfam-Solidariteit schenkt, krijg je in de loop van de maand maart van het volgende jaar een fiscaal attest toegestuurd.

Let op:

  • Oxfam-Solidariteit moet het attest voor gift sturen aan de persoon die het cadeau heeft gekocht.
  • In alle Oxfam-winkels is een klein aantal cadeautjes te koop. Maar wie daar een cadeautje van Oxfam Pakt Uit koopt, heeft geen recht op een attest (omwille van problemen met het traceren van de gift en de koper. Je krijgt dus geen fiscaal attest voor cadeautjes die je in een winkel koopt, ook al heb je voor meer dan 40 euro gekocht. Koop dus via www.oxfampaktuit.be als je een attest wilt ontvangen!

Rechts