IMPACT Furniture green chair, secondhand office furniture

IMPACT Furniture: tweedehands kantoormeubels kopen

Je kantoor ergonomisch inrichten, het landschapsbureau geluidsarm krijgen of een bezoekersruimte met cachet? IMPACT Furniture verkoopt kantoormeubelen die de tand des tijds doorstaan voor een faire prijs. Tegelijk steun je zo Oxfam-projecten wereldwijd en de sociale economie in België. Maak je mee impact?

Bekijk onze tweedehands kantoormeubels

Tijdloos design aan faire prijzen

Kantoormeubelen die een tijd meegaan zonder je blauw te betalen? Of je een ngo, start-up of grote organisatie bent, klinkt goed. We nemen meubels over van organisaties en verkopen ze tweedehands door aan een eerlijke prijs. Door tweedehands bureaustoelen, bureaus, kasten, … te kopen, verklein je mee de afvalberg en hoeven er minder nieuwe meubels gemaakt te worden. Met een positieve impact op mensen en klimaat als gevolg.

IMPACT Furniture sells office furniture such as ergonomic chairs.
Tweedehands kantoorstoelen

Ergonomische bureaustoelen

IMPACT Furniture office cupboard, secondhand office furniture
Tweedehands kantoormeubilair

Bureaukasten

local_library_black_24dp Path 825 Path 826

Productcatalogus

We verkopen ook bezoekersstoelen, akoestische panelen en meer! Bekijk hier onze productcatalogus.

Meer dan 20 jaar impact

Bij tweedehands twijfel je misschien aan de kwaliteit. Niet echt iets om dagelijks 8 uur al zittend of op typend te spenderen. En waar let je in hemelsnaam op zodat je de juiste aankoop doet?

IMPACT Furniture zit al meer dan 20 jaar in de business waardoor we weten welke designs duurzaam zijn. Zo zal je veel van onze bureaustoelen (her)kennen. Wereldwijd verspreid, jarenlang getest… en goedgekeurd door miljoenen werknemers.

Want dàt is een van de voordelen van tweedehands. Het meubel heeft zijn kwaliteit al bewezen. Wij selecteren meubels op basis van de staat: van gloednieuw tot gebruikssporen. En elke categorie aan een faire prijs.

Misschien weet je zelf nog niet waar je naar op zoek bent? We helpen je met de ergonomische mogelijkheden, tips om je kantoor in te richten en antwoorden op mogelijke vragen.

IMPACT Furniture sells secondhand office furniture

Waarom tweedehandsmeubels kopen bij Oxfam?

IMPACT Furniture van Oxfam-Tweedehands biedt allerlei kantoormeubelen aan: ergonomische bureaustoelen, lounge bezoekersstoelen, robuuste bureaus, tot whiteboards en geluidsdempende schermen toe.

We bieden onze tweedehandsmeubels aan in verschillende prijscategorieën: van nieuw (onverkochte stock) tot in goede staat met gebruikssporen. Het prijskaartje voor elke categorie is een faire prijs voor de consument. Je betaalt voor degelijk materiaal maar aan een veel lagere prijs dan de aankoopprijs. Tweedehands is goed voor het milieu, maar ook voor je budget.

Door tweedehands kantoormateriaal te kiezen, zit je een stap voor. Je koopt voordelig designklassiekers aan én de klassiekers in kwestie hebben geen negatieve impact op het milieu. Ze hoeven niet opnieuw geproduceerd worden, dus geen extra energie- of waterverbruik, noch ontginning van de basismaterialen zoals hout en metalen.

Koop je kantoormeubelen bij IMPACT Furniture, dan steun je tegelijk Oxfam-projecten wereldwijd en de sociale economie in België. Zo geven we mensen met verminderde arbeidskansen (art. 60, ex-gedetineerden en mensen met een beperking) een toffe magazijnsjob die de (her)start van hun carrière betekent.

Ok tweedehands kantoormeubels, maar…

Kwaliteit

We kiezen enkel meubels van gekende en duurzame merken. Wanneer we meubels ontvangen, voeren we een kwaliteitscontrole uit voordat we het verkopen. En dit alles gestoeld op meer dan 20 jaar ervaring.

Strenge normen

We onderscheiden 2 kwaliteitscategorieën: meubels in nieuwe staat en meubels in goede staat met gebruikssporen.

De meeste van onze meubels voldoen aan strenge veiligheidsnormen zoals brandveiligheid, stabiliteit, anti-val en een minimaal risico op snijwonden.

Garantie

Garantie of terugsturen? Hoewel er geen garantie is op tweedehands meubilair, verbinden wij ons ertoe om het te vervangen als het defect blijkt te zijn. Dit vervalt 1 maand na aankoop.
Upcycle Your Office

Op en top circulair

Wat bruikbaar is, geven we een tweede leven. En wat deels bruikbaar is ook. Met Upcycle Your Office hergebruiken we multiplex panelen. Door te upcyclen toveren we oud kantoormeubilair om in op maat gemaakt eco-design.

Meubels die moeilijk door te verkopen zijn, worden geüpcycled in nieuwe meubels. Zo worden oude bureaus misschien omgetoverd in telefooncellen voor videomeetings of accessoires voor flexplekken.

Be.Circular logo
Logo Region Brussels
Shifting economy brussels

Impact maken met tweedehands kantoormeubilair?

Koop designmeubels aan een tweedehandsprijs die passen bij jouw organisatie. Maak een afspraak om ons magazijn te bezoeken of bekijk het huidige aanbod online.

Veelgestelde vragen

Wij beantwoorden graag jouw vragen

Verhuist je organisatie of breid je uit? Je kan kantoormeubels tweedehands kopen en doneren bij IMPACT Furniture. of Of ben je op zoek naar geüpcyclede blikvangers uit onze Upcycle Your Office collectie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Organisaties kunnen ons contacteren voor tweedehandsmeubels op te halen. Wij halen op maar tegen een vergoeding. Anders kunnen wij onmogelijk faire prijzen vragen wanneer we meubels doorverkopen. Interesse? Contacteer ons.

Ja. Mail ons de details en we leveren de meubels tegen een vergoeding. Anders kunnen wij onmogelijk faire prijzen vragen wanneer we meubels doorverkopen. Interesse? Contacteer ons.

Rechts