Donor week

Hoe kan je je spullen schenken?

Spullen schenken doe je in een Oxfam-tweedehandswinkel bij jou in de buurt. Kleren en schoenen kan je ook in een van onze kledingcontainers stoppen.

Onze kledingcontainers worden geleegd door onze partners Wereld Missie Hulp en Terre, maar jouw geschonken spullen blijven exclusief bestemd voor de Oxfam tweedehandswinkels.

Zijn de kledingcontainers in Vlaanderen vol of heb je er per ongeluk iets in laten vallen, bel dan naar 03/454.14.15 of stuur een mail naar info@wereldmissiehulp.be. Voor Brussel bel je naar 02/240.58.58 of mail je naar collecte.textile@terre.be.

spullen schenken als bedrijf

Oxfam organiseert samen met andere organisaties of bedrijven regelmatig inzamelacties van spullen die je niet meer nodig hebt. Dat doen we bijvoorbeeld met Dreamland om gebruikte boekentassen en rugzakken in zijn winkels binnen te brengen. Een ander voorbeeld is de kledinginzamelactie die we twee keer per jaar met e5 doen. Breng je gebruikte kleren binnen bij e5 en ontvang per geschonken zak kleren een e5-cadeaucheque. Ook scholen en jeugdbewegingen houden inzamelacties ten voordele van Oxfam.

Wij sorteren alles en verkopen de beste stukken in onze tweedehandswinkels. De opbrengst gaat naar onze projecten wereldwijd.

Wil je zelf een inzamelactie organiseren? Mail ons.

 

Group 1088 Path 581 Path 582 Path 583 Path 584

Container of winkel vlakbij?

Vind een winkel of container in je buurt.

Rechts