Oxfam-Wereldwinkel Lier

Voeding
Crafts

Antwerpsestraat 141
2500 Lier
België

Antwerpsestraat 141, Lier, 2500, België
03/488.55.61

Welkom bij de OXfam-Wereldwinkel van Lier 

Welkom in onze winkel, te Antwerpsestraat 141 te Lier. Onze vrijwilligers staan klaar om jou met open armen te ontvangen. Kom dus zeker eens langs en snuister door al onze eerlijke producten van over de hele wereld.

De laatste updates vind je terug op onze Facebook-pagina https://www.facebook.com/OxfamWereldwinkelLier

Vanaf 8 maart kan je onze nieuwe Women’s Hope vrouwenkoffie proeven!

Exact 1 jaar geleden maakten we bekend dat Oxfam Fair Trade een ‘vrouwenkoffie’ zou lanceren en dat zorgde voor enige ... beweging op onze pagina. “Komt er dan ook een mannenkoffie?!” lazen we onder meer. Nochtans is er aan ‘mannenkoffie’ geen tekort. Tot vandaag worden de meeste branches gedomineerd door mannen, en daarop is de koffiesector allesbehalve een uitzondering.

Maak kennis met Rebuild Women’s Hope, de straffe coöperatie met een scheut feminisme. Deze Congolese koffieproducent produceert de biologische topkoffie Women’s Hope. What's in a name? Zoals de naam al weggeeft zorgen deze koffiebonen voor hoop en vooruitgang in de turbulente Kivustreek, in het bijzonder voor vrouwen.

https://oxfambelgie.be/vrouwenkoffie-feminisme-een-pakje

AGENDA

- Dinsdagavond 27 februari: Wereldkeuken

- Vanaf 8 maart: nieuwe "Women's Hope Koffie"

- Vanaf eind maart: Bakkeractie in Lier

- 11 mei: World Fair Trade Day

- Dinsdagavond 14 mei: boekvoorstelling “KANTELEN! Belgische recepten voor de donuteconomie” door Eva Smets (directeur Oxfam Belgie)

Meer informatie op onze Facebook Pagina

 

De nieuwste editie van je (gratis) Oxfam Magazine is weer beschikbaar in onze winkel. Je vindt er de laatste promoties in terug en lekkere recepten. Tot binnenkort!

GEZOCHT: VRIJWILLIGERS

We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die ons team kunnen versterken! Jong, oud, weinig of veel tijd? Je bent van harte welkom. Oxfam-Wereldwinkel Lier is een gezellige en hechte ploeg die de wereldwinkel in de stad Lier uitbaat, en daarnaast verschillende events (zoals ons jaarlijkse eindejaarspop-up) organiseert. We kunnen alle helpende handen gebruiken (zelfs als je ons sporadisch kunt helpen).

Zet je in voor een betere wereld, begin bij ons. Contacteer ons via mail lier@oww.be of spring gerust binnen in onze winkel. 

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de activiteiten en promoties van de Oxfam-Wereldwinkel Lier. Bovendien kun je via onze nieuwsbrief genieten van een aantal bijzondere promoties! Inschrijven kan via deze link.

Onze webshop staat 24/24 voor je klaar!

Onze webshop levert Fair Trade producten aan huis!
Met alles wat je vóór 12 uur ’s middags bestelt, staan we maximaal 3 werkdagen later op je stoep *. Afhalen in de wereldwinkel kan natuurlijk ook. Het Zuiden was nog nooit zo dichtbij!

Je kunt bestellen en betalen op https://shop.oxfamwereldwinkels.be/lier

*Bestellingen boven 50 euro worden gratis geleverd. Bij een bestelling onder 50 euro wordt 4,95 euro in rekening gebracht. Je bestelling afhalen in de winkel is kosteloos.

 

Openingsuren
maandag
Gesloten
dinsdag
13:30 - 17:30
woensdag
10:00 - 13:00
13:30 - 17:30
donderdag
10:00 - 13:00
13:30 - 17:30
vrijdag
10:00 - 13:00
13:30 - 17:30
zaterdag
10:00 - 17:30
zondag
Gesloten

Rechts