Oxfam-Wereldwinkel Lier

Voeding
Crafts

Antwerpsestraat 141
2500 Lier
België

Antwerpsestraat 141, Lier, 2500, België
03/488.55.61

Welkom bij de OXfam-Wereldwinkel van Lier 

Welkom in onze winkel, te Antwerpsestraat 141 te Lier. Onze vrijwilligers staan klaar om jou met open armen te ontvangen. Kom dus zeker eens langs en snuister door al onze eerlijke producten van over de hele wereld.

WEEK VAN DE FAIRTRADE: 4 TOT 14 OKTOBER 2023

Tijdens de Week van de Fair Trade van woensdag 4 tot en met zaterdag 14 oktober 2023 leggen we ook dit jaar de link tussen onze strijd voor eerlijke handel en klimaatrechtvaardigheid. Noteer dus al met stip deze tiendaagse in je agenda. Dit jaar trekken we aan de mouw van grote multinationals. Zij kunnen een belangrijk verschil maken maar doen veel te weinig inspanningen. 

Uiteraard neemt de Oxfam-Wereldwinkel van Lier aan de Week van de Fair Trade. Verschillende activiteiten worden georganiseert. Blijf op de hoogte via deze website, de nieuwsbrief of onze Facebook-pagina.

Hoogtepunt is zaterdag 14 oktober waarbij we onze klanten graag willen verwennen. MEER INFORMATIE IN DE RUBRIEK 'ACTIVITEITEN' (zie hieronder). Tot binnenkort!

GEZOCHT: VRIJWILLIGERS

We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die ons team kunnen versterken! Jong, oud, weinig of veel tijd? Je bent van harte welkom. Oxfam-Wereldwinkel Lier is een gezellige en hechte ploeg die de wereldwinkel in de stad Lier uitbaat, en daarnaast verschillende events (zoals ons jaarlijkse eindejaarspop-up) organiseert. We kunnen alle helpende handen gebruiken (zelfs als je ons sporadisch kunt helpen).

Zet je in voor een betere wereld, begin bij ons. Contacteer ons via mail lier@oww.be of spring gerust binnen in onze winkel. 

 

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de activiteiten en promoties van de Oxfam-Wereldwinkel Lier. Bovendien kun je via onze nieuwsbrief genieten van een aantal bijzondere promoties! Inschrijven kan via deze link.

Onze webshop staat 24/24 voor je klaar!

Onze webshop levert Fair Trade producten aan huis!
Met alles wat je vóór 12 uur ’s middags bestelt, staan we maximaal 3 werkdagen later op je stoep *. Afhalen in de wereldwinkel kan natuurlijk ook. Het Zuiden was nog nooit zo dichtbij!

Je kunt bestellen en betalen op https://shop.oxfamwereldwinkels.be/lier

*Bestellingen boven 50 euro worden gratis geleverd. Bij een bestelling onder 50 euro wordt 4,95 euro in rekening gebracht. Je bestelling afhalen in de winkel is kosteloos.

NIEUW: VACATURE

Vrijwilligersvacature coördinator digitale betaalmiddelen

Oxfam-Wereldwinkel Lier (OWW Lier) is op zoek naar een vrijwilliger (m/v) die de coördinatie van de digitale betaalmiddelen in haar winkel op zich wil nemen.

Klanten kunnen in onze winkel terecht met cash, bankkaart (Maestro, Bancontact, Visa, …), Centrumbons, Payconiq, papieren ecocheques en geschenkencheques van Oxfam.

Omdat betaalmiddelen blijven evolueren, zijn we op zoek naar een nieuwe vrijwilliger.

Coördineren houdt dan in:

  • Opvolgen van de betaalmiddelen die we momenteel al hanteren;
  • De ontwikkeling van nieuwe betaalmiddelen opvolgen;
  • Ervoor zorgen dat onze klanten meer mogelijkheden krijgen (bijvoorbeeld: elektronische maaltijd- en ecocheque);
  • De winkeliers op de hoogte brengen van eventuele vernieuwingen. Dat kan op de maandelijkse groepsvergaderingen of via mail.

Je bent verzekerd als vrijwilliger. De kosten die je als vrijwilliger maakt, worden terugbetaald.

Als je interesse hebt voor deze vrijwilligersvacature, kan je contact opnemen met Tom Van de Vel, 0473/994157, tom.vandevel@gmail.com

Openingsuren
maandag
Gesloten
dinsdag
13:30 - 17:30
woensdag
10:00 - 13:00
13:30 - 17:30
donderdag
10:00 - 13:00
13:30 - 17:30
vrijdag
10:00 - 13:00
13:30 - 17:30
zaterdag
10:00 - 17:30
zondag
Gesloten

Activiteiten van onze winkel

04/10
2023
>
14/10
2023
Oxfam activiteit

Week van de Fair Trade - Oxfam-Wereldwinkel Lier

Campagne
LIER

Rechts