Oxfam Trailwalker: wandelen voor een goed doel

Een sportieve én solidaire wandeling? Oxfam Trailwalker! Wandel op de Ardense paden en strijd mee tegen armoede. Op 19 & 20 mei 2023 verwachten we je voor een onvergetelijke trektocht door de Ardennen. Een stevige wandeling van 100 km of 25 km, een grote stap naar een eerlijkere wereld.

Na 15 jaar, breekt Oxfam Trailwalker met een traditie : de eerstvolgende editie zal plaatsvinden tijdens de vierdaagse van Hemelvaart, in plaats van het laatste weekend van augustus. De mars zelf is gepland van vrijdagmorgen 19 tot zaterdagnamiddag 20 mei 2023. Het parcours doorkruist voor de vierde maal het Grote Woud van Saint-Hubert, maar ditmaal in zijn lentekleren.

Een wandeltocht om ‘U’ tegen te zeggen!

Een onvergetelijke uitdaging wordt het zeker, maar de beloning is in elk geval de moeite waard: beleef samen met je team unieke momenten in het Grote Woud van Saint-Hubert. Daarbovenop steun je het goede doel. Het ingezamelde geld gaat naar Oxfam-projecten over de hele wereld.

Oxfam Trailwalker 2023

Het parcours van 2023 (de 16de editie al!) wacht op jouw. We bekijken waar we het kunnen aanpassen om hobbelige paden te vermijden. De charme en de natuur zijn in elk geval van de partij! En wat zweetdruppels, natuurlijk. Je kan niet genoeg trouwe supporters (minimaal 2 personen) meenemen om bij te tanken en je aan te moedigen.

Rechts