Oxfam Trailwalker: wandelen voor een goed doel

Een sportieve én solidaire wandeling? Oxfam Trailwalker! Wandel op de Ardense paden en strijd mee tegen armoede. Op 27 en 28 augustus 2022 verwachten we je voor een onvergetelijke trektocht door de Ardennen. Een stevige wandeling van 100 km of 25 km, een grote stap naar een eerlijkere wereld.

Een wandeltocht om ‘U’ tegen te zeggen!

Een onvergetelijke uitdaging wordt het zeker, maar de beloning is in elk geval de moeite waard: beleef samen met je team unieke momenten in het Grote Woud van Saint-Hubert. Daarbovenop steun je het goede doel. Het ingezamelde geld gaat naar Oxfam-projecten over de hele wereld.

Oxfam Trailwalker 2022

Het parcours van 2022 (de 15de editie al!) wacht op jouw. We bekijken waar we het kunnen aanpassen om hobbelige paden te vermijden. De charme en de natuur zijn in elk geval van de partij! En wat zweetdruppels, natuurlijk. Je kan niet genoeg trouwe supporters (minimaal 2 personen) meenemen om bij te tanken en je aan te moedigen.

Ben je klaar voor het avontuur?

Klik hieronder en vul het contactformulier in. We houden je op de hoogte van de voorbereidingen van Oxfam Trailwalker 2022. We hopen dat je van de partij zal zijn!

Rechts